fbpx

Trapprenovering Göteborg

För dig som skall renovera trappan i Göteborg

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter

Få hjälp med din trapprenovering i Göteborg

Trapprenovering i Göteborg är lite av vår specialitet. Vi är nämligen ofta i eller runt omkring Göteborg och utför trapprenoveringar åt våra kunder. Faktum är att Göteborg är det området som vi satsar mest i, trots hård konkurrens från andra trapprenoveringsföretag.

Genom att hela tiden arbeta för att du som kund skall bli helt nöjd med din trappa, erbjuda bra garantier samt hålla konkurrenskraftiga priser, så har vi fått äran att renovera massvis med trappor i Göteborg med omnejd.

Vanligast är våra trappsteg i ek, men det är även många som väljer att lägga nya steg i valnöt (vilket blir riktigt snyggt, speciellt mot vitmålade vangstycken).

Allt startar med ett kostnadsfritt hembesök

Det första vi gör när du visar intresse för att få hjälp med din trapprenovering är att vi tillsammans kommer överens om tid för ett första hembesök. Väl där går vi igenom vad du vill ha hjälp med och vad du eventuellt skulle vilja göra själv. 

Många kunder kan ha frågor om vad som ingår i vårt pris, hur dem kan minska knarrandet i trappan eller vad dem skall göra åt sina gamla ledstänger.

Alla dessa frågor kan vi hjälpa till att besvara under hembesöket.

När vi har kommit fram till vad ni vill ha hjälp med från oss så skriver vi ihop en offert direkt på plats, så ni får direkt reda på vad det kommer kosta. Priserna vi lämnar är alltid fasta, så oavsett hur lång tid allting tar så betalar du aldrig mer än vad vi har kommit överens om.

Måla trappan själv eller låt oss hjälpa dig

Majoriteten av alla våra kunder i Göteborg målar sina vangstycken vita i samband med att de lägger på nya steg, men vi har även varit hos kunder som har betsat sidorna i en mörk nyans, så att måla trappan vit är inget måste. För dig som vill ha lite inspiration har vi ett galleri där du kan se hur andra har gjort med sina trappor.

Väljer du att göra detta moment själv så har vi skrivit måla trappa – steg för steg guide där du lär dig hur du målar trappan för bästa resultat.

Följ Dreamstep på sociala medier:

Information

Dreamstep / Västsvensk Byggtjänst AB
Org. nummer: 559056-3077
Heavägen 6
434 98 Kungsbacka
Sverige

Telefon: 031 – 51 60 00
Mejl: info@dreamstep.se

Områden

Vi arbetar inom följande områden:

Halland:

Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Hylte, Halmstad, Laholm.

Västra Götaland:

Svenljunga, Mark, Tranemo, Ulricehamn, Borås, Bollebygd, Mölndal, Härryda, Partille, Göteborg, Lerum, Kungälv, Ale, Alingsås, Tjörn, Stenungsund, Lilla Edet, Trollhättan, Grästorp, Orust, Uddevalla, Vänersborg, Lysekil, 

Kontakta oss:

Om du vill att vi kontaktar dig, fyll i formuläret nedan. Vi återkommer så snart som möjligt.